ARION CITY HOTEL ****

ARION CITY HOTEL ****

ARION CITY HOTEL – WELCOME TO VIENNA !!

Vizitati Aici pagina Hotelului: www.arion-cityhotel.com

ARION CITY****, hotel ieftin la Viena, cu parcare GRATUITA, mic dejun si taxe locale incluse !!

ARION CITY HOTEL este de o categorie superioara (4 stele), fiind climatizat si complet nou renovat.

Camerele Duble superior, Camerele Triple, Apartamentele Junior (suita cu doua incaperi) sunt dotate cu bucatarie (CHICINETA).

Unele Apartamete cu doua sau cu cate trei camere sunt construite in stil Maisonette – Salon cu scara interioara care duce la dormitorul au dormitoarele de la etaj.

Arion City hotel Viena

ARION CITY este situat langa marele parc de recreere vienez, Wienerberg, la doar 8 minute de palatul Schönbrunn !!

Totodata in cca 11 minute se ajunge cu autobuzul 360 pana in fata Operei de stat din Viena. Autobuzul circula din sfert in sfert de ora.

Pentru a ajunge in centrul Vienei, exact pana a Opera de stat vieneza, se poate folosi si trenul local (Lokalbahn nach Baden) .

Statia acestui tren local este situata la cateva sute de metri de Arion City hotel !

 

Arion City Hotel ****

Camerele sunt elegante şi oferă TV cu ecran plat, aer condiţionat şi baie cu o cadă. Apartamentele cu includ şi o chicinetă.

Arion City este la mică distanţă de mers cu maşina de autostrăzile A2 şi A23.

Pana la Shopping City Süd se ajunge cu masina in cca 10 minute.

Acest mare centru comercial are peste 500 de magazine care desfac aproape toate bunurile de larg consum !

SCS Mall, ramane totusi principala destinatie de shopping la Viena, chiar daca preturile nu mai sunt cele de acum 2, 3 ani.

Odata ajunsi la Viena va recomandam oricum sa nu ratati terapia prin shopping  la SCS Mall, unde sute de magazine va indeamna la cheltuitul banilor !!

Arion City Hotel ****

Turistii Romani intreprind in general excursii la Viena cu autoturismul propriu, deoarece distanta de cca. 500 sute de km de la granita Romaniei se poate parcurge in cateva ore.

Drumul pana la granita este mai anevoios, insa combinat cu un popas de-o noapte undeva la marginea tarii (Arad, Oradea, Satu-Mare) poate fi transformat intr-o excursie placuta pana la Viena…Va asteptam cu placere la ARION CITY HOTEL.